BENEFICIILE ȘCOLILOR DE MESERII

Elevii care doresc să urmeze o școală profesională vor beneficia și în acest an de numeroase oportunități. În primul rând, la finalul celor trei ani de studii, absolvenții școlilor de meserii vor fi angajați de agenții economici din județ, la care aceștia și-au desfășurat stagiul de practică. De asemenea, în toți anii de școală, elevii beneficiază de practică de specialitate, dar și de un program de studiu adaptat profilului lor. Și Liceul Tehnologic Victor Frunză din Rm Sărat pune la dispoziția absolvenților clasei a VIII-a o ofertă educațională variată, gata să raspundă tuturor cerințelor.

Elevii care aleg să urmeze învățământul profesional beneficiază nu doar de multe ore de practică, ci și de o bursa lunara de 200 de lei. Liceul Tehnologic Victor Frunză din Rm Sărat oferă tinerilor săli de practică modernizate, dar și garanția unei pregătiri de calitate, alături de profesori specializați în numeroase meserii.

Liceu Tehnologic Victor Frunză a reușit, în ultimii ani, să atragă fonduri substanțiale, care i-au permis să se modernizeze  permanent.

Related posts